Національна програма стажування в центральних органах виконавчої влади

ЦОВВ

Кабінет Міністрів запрошує студентів останнього року навчання бакалаврських програм, студентів-магістрів та випускників (не раніше за 2013 рік випуску) Київського національного лінгвістичного університету взяти участь у конкурсному відборі учасників “Національної програми стажування в центральних органах виконавчої влади”!

Національна програма стажування в центральних органах виконавчої влади створена за ініціативи Першого віце-прем’єр-міністра Степана Кубіва та ухвалена Урядом 23 травня 2018 року.

1 червня 2018 офіційно починається конкурсний відбір, а подати заявку можна до 23.59 години 12 червня.

Програма передбачає 3-місячне (кінець червня – кінець вересня 2018 року) стажування в:

  • Секретаріаті Кабінету Міністрів
  • Міністерстві інфраструктури
  • Міністерстві енергетики та вугільної промисловості
  • Міністерстві юстиції
  • Міністерстві закордонних справ
  • Міністерстві економічного розвитку і торгівлі
  • Міністерстві молоді та спорту.

Під  керівництвом наставників, якими стануть заступники міністрів, директори департаментів та генеральні директори директоратів, майбутні стажери будуть залучені до розробки політик, аналізуватимуть інформацію та офіційні документи, готуватимуть презентації та інформаційні довідки, побачать, як працює Держава та зроблять вклад у її розвиток.

По завершенню терміну стажування, усі учасники отримають довідку про проходження стажування, а найкращі стажери – рекомендації та зможуть взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад на державну службу.

Зареєструватися для участі та ознайомитись з детальними умовами Програми можна на офіційному сайті: http://interns2018.org.ua/

 

 

З повагою,

Координаційний комітет Національної програми стажування в центральних органах виконавчої влади.

Опубліковано у Стажування. Додати до закладок постійне посилання.