Українська міжнародна компанія запрошує до співпраці Junior project (events). «Працюй та подорожуй світом» -одна з основних переваг нашої компанії для професійної реалізації серед української молоді.

Bosco Conference–організатор міжнародних конференцій InvestProта WealthPro. Ми прагнемо створити платформу, яка дозволить професіоналам бізнесу, інвесторам і представникам уряду обмінюватися ідеями, бути в курсі останніх тенденцій у своїй галузі та розширювати контакти.

Учасники наших заходів InvestProтаWealthPro є професіоналами з різних галузей, таких як банківська справа, юриспруденція, управління інвестиціями та нерухомість. Теми конференції включають податкове планування, міжнародну торгівлю, корп. управління, а також управління ризиками та захист активів.
Ми проводимо заходи в різних містах Європи, Азії та Близького Сходу. Наші конференції надають можливість послухати доповіді міжнародних Спікерів, брати участь у тематичній спеціальній виставці та інтерактивному Нетворкінгу.

Що ми пропонуємо амбітним студентам та як сприятимемо їх професійному розвитку

Стажування – Простір для реалізації практичних навичок з лінгвістики, ділове спілкування, прямих чи непрямих продажів, менеджменту та організації праці, ознайомлення з трендами сучасного світового бізнесу та міжнародних відносин.

Комунікація – Постійна комунікація з бізнес-акторами по всьому світу, представниками середнього та великого бізнесу. Ведення прямих перемовин та ділове листування. Онлайн та офлайнзустрічі. Бути елементом світового бізнес нетворкінгу.

Подорожування – Відвідання наших конференцій як представник компанії по всьому світу. Проживання в п’ятизіркових готелях. Знайомство з зарубіжними представниками середнього та великого бізнесу. Можливість вивчати іноземну культуру.

Вимоги до студентів

-Знання англійської мови вище рівня В2

-Ділове листування та спілкування з іноземцями

-Вміння робити презентації

-Знання офісних програм

-Робота в CRM

-Швидкий пошук актуальної інформації

-Турецька,іспанська,польська та інші мови також вітаються

Усіма потрібними матеріалами ми забезпечимо. У кожного стажера буде свій наставник-ментор. Своєчасна виплата заробітної плати,   Ставка + Бонусы

https://bosco-conference.com/ua/

Київ вул. бульвар Лесі Українки 34

HR-менеджер Андрій +380953242737


Опубліковано у Вакансії. Додати до закладок постійне посилання.