Онлайн – подія Perspektywy Women in Tech

Women in Tech Ukraine запрошує вас безкоштовно відвідати одну з найбільших Tech подій Європи – Perspektywy Women in Tech, онлайн, не виходячи з дому 7-8 червня! 

Якщо ви не можете приїхати на саміт до Варшави, у вас тепер є можливість приєднатися онлайн! У вас буде можливість відвідати два дні конференції та скористатися усіма можливостями, які надає Perspektywy Women in Tech Summit!

Чому варто прийти?

✅Майже 40 виступів та 60 воркшопів про Метавсесвіт, веб 3.0, NFT, 5G, програмування, штучний інтелект 3.0, кібербезпеку та багато іншого.

✅Можливість ознайомитися з вакансіями та познайомитися з представниками компаній. Ви зможете обговорити своє резюме, запитати про процедури набору персоналу в компанії та все, що вам цікаво! 

✅Нетворкінг з усіма учасниками конференції онлайн, та корисні контакти.

✅Понад 200 наставницьких сесій, на яких ви можете поспілкуватися з досвідченими професіоналами! Якщо ви відчуваєте, що зараз потребуєте підтримки у кар’єрі, і хочете отримати пораду від експертів, це чудовий шанс.

✅ Women in Tech Ukraine разом з спікерами від компаній Qubit Labs (Іва Козловська, Оксана Заболотна) , ISE Corporate Accelerator (Олена Маліцька), Argent.design (Катерина Муханова) будуть презентувати українську технологічну екосистему в рамках Perspektywy Women in Tech Summit.

Минулий саміт зібрав понад 8 300 учасників із 103 країн, ця масштабність просто вражає!

Наша ціль – показати, як працює бізнес та IT/tech екосистеми під час війни, а також ми хочемо запросити і об’єднати якомога більше жінок в IT для підтримки та росту!

Реєструйтесь за посиланням  https://forms.gle/NUK1J9T8KcDnt9ZJ9

Після реєстрації ми скидаємо вам код, за яким ви будете мати повний доступ до конференції.

Дізнавайтесь більше про Perspektywy Women in Tech Summit на сайті  https://womenintechsummit.pl/

Опубліковано у Новини та події. Додати до закладок постійне посилання.